Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ανοικτή Επιστολή του Θανάση Σκούμα

ΠΡΟΣ: 1)Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας  2) Δήμαρχο Θηβαίων 3) Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς

Η χώρα και ο λαός μας, με την απειλούμενη ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης και των νέων μέτρων και του PSI , υποβάλλεται σε διαρκή καταλήστευση, εκποίηση του εθνικού και δημόσιου πλούτου του Ελληνικού λαού, σε φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού, σε συντριβή των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων του, σε συντριβή των δικαιωμάτων του σε υγεία, παιδεία και πρόνοια, παντού.
Η μόνη λύση για τη χώρα είναι η ανατροπή της κυβέρνησης των δοσίλογων πολιτικών που την απαρτίζουν. Είναι η άρνηση του χρέους
και η προσφυγή της χώρας σε δημοκρατικές διαδικασίες για την ανασυγκρότηση της χώρας.
Η κυβέρνηση Παπαδήμου, δεν έχει καμία νομιμοποίηση από το λαό και πραξικοπηματικά κρατά την κυβέρνηση της χώρας. Παραβιάζει το Ελληνικό Σύνταγμα. Είναι κυβέρνηση δοτών, αποτελεί σχήμα εκτροπής, το οποίο έχει πάρει εντολή να συντρίψει τα δικαιώματα του Ελληνικού λαού προς όφελος των ντόπιων και ξένων χρηματοπιστωτικών ελίτ. Προς υπεράσπιση συμφερόντων αλλότριων με εκείνων του Ελληνικού λαού που δήθεν εκπροσωπεί.
Δική μας υποχρέωση να ανατρέψουμε την κυβέρνηση των δοτών. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε το ξεπούλημα της χώρας, την συντριβή των τοπικών κοινωνιών και τη διάλυση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δεν έχουμε δικαίωμα να μείνουμε απαθείς.
Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να αντισταθεί μαζί με το λαό κατά της καταστροφής της χώρας και κατά των ντόπιων και ξένων αρπακτικών που επιχειρούν τη ληστεία και την πλήρη κατοχή της χώρας στα συμφέροντα τους.
Πρέπει κατόπιν αυτών ο Δήμαρχος Θηβαίων να καλέσει άμεσα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο να αποφασίσει την συμμετοχή του Δήμου στις παλλαϊκές κινητοποιήσεις, σήμερα και αύριο 11 και 12/ 2/2012, αρνούμενο τη ψήφιση των νέων μέτρων, την ανατροπή της κυβέρνησης και καλώντας τους βουλευτές να καταψηφίσουν τα μέτρα, άλλως να κηρυχθούν ανεπιθύμητοι στην πόλη της Θήβας.Την ίδια απόφαση πρέπει να λάβει το Περιφερειακό Συμβούλιο και ο αιρετός Περιφερειάρχης.
Να κληθεί έκτακτα το όργανο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και να λάβει αντίστοιχες αποφάσεις.
Ο καθένας μας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, για την επόμενη μέρα. Πολύ περισσότερο αυτοί που εκπροσωπούν τους πολίτες από τα αξιώματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Καλώ όλους τους συμπολίτες, σε ξεσηκωμό για την ανατροπή της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ -ΝΔ-ΛΑΟΣ και την καταψήφιση των μέτρων.

Θήβα 11-02-2012

Θανάσης Σκούμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου