Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Nα φύγουν πριν μας ξεπουλήσουν !

Μπροστά στην ολοκληρωτική καταστροφή, τις στρατιές ανέργων, την εξαθλίωση εργαζόμενων και συνταξιούχων, τις απολύσεις, την αρπαγή του δημοσίου πλούτου, την υποτέλεια και την υποδούλωση, πρέπει να απαντήσουμε αποφασιστικά.


Το νέο μνημόνιο είναι ένα ακόμη βήμα στην άβυσσο και τη χρεοκοπία.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Πριν διαλύσουν κάθε δυνατότητα να σταθούμε στα πόδια μας.
Από τον καναπέ και την τηλεοπτική παρακολούθηση πρέπει να μετατραπούμε σε ενεργούς πρωταγωνιστές, με συμμετοχή και δράση. Δεν θα μας λύσουν «οι άλλοι» τα προβλήματά μας, ούτε κάποιοι καλύτεροι εκπρόσωποι. Εμείς οι ίδιοι μπορούμε να γίνουμε Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην κρίση.
Ημερολόγιο κινητοποιήσεων 

Στη Λιβαδειά
Συλλαλητήριο το Σάββατο 11 Φλεβάρη, 12.00 στον κεντρικό πεζόδρομο.
Αναχώρηση με πούλμαν για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την Κυριακή 12 Φλεβάρη και ώρα 3 μ.μ. από το Ζάπειο (πλ. Λ. Κατσώνη).
Τα πούλμαν ξεκινούν από Λιβαδειά και θα σταματήσπουν για να πάρουν κόσμο από Αλίαρτο, Θήβα, Οινόφυτα, Σχηματάρι

Στη Λαμία

Μαζική συγκέντρωση την Παρασκευή στη Λαμία με κάλεσμα της Πρωτοβουλίας του συντονιστικού των πρωτοβάθμιων σωματείων ν. Φθιώτιδας. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία,  κατέληξαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όπου επέδωσαν ψήφισμα  καλώντας την αιρετή Περιφέρεια να αφήσει την τακτική του Πόντιου Πιλάτου και να πάρει σαφή θέση κατά της κυβέρνησης του μνημονίου που στραγγαλίζει την ΤΑ και το λαό. Νέα κινητοποίηση για την Κυριακή 13 Φλεβάρη στις 6 το απόγευμα.

Στη Χαλκίδα
Συγκέντρωση στην πλατεία του Αγ. Νικολάου Παρασκευή 10/2/2012 και ώρα 19.30 απ’ όλα τα πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά σωματεία το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ και το εργατικό κέντρο.
• Συγκέντρωση στην πλατεία του Αγ. Νικολάου Σάββατο 11/2/2012 και ώρα 11.00πμ. απ’ όλα τα πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά σωματεία το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ και το εργατικό κέντρο.
• Συμμετοχή στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα έξω από την Βουλή την Κυριακή 12/2/2012.
Λεωφορείο για τη συγκέντρωση θα αναχωρήσει από το Βούρκο Χαλκίδας την Κυριακή 12-02-2012 στις 15:00.

Κατάληψη περιφέρειας στη Σύρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου